Социални Мрежи
Каталог

Популярни Продукти

Статии

Виж всички
Лагеруване на открито в студено време
6 юни 2021

"Зимната планина е особен звяр, който предизвиква уменията ни на всяко едно ниво.  В тази статия ще обърнем внимание на спецификата на спането при ниски температури."

Прочети още
Какво е Gore Tex?
10 юни 2021

GORE-TEX-овото облекло има много добри качества, благодарение на които Вие оставате сухи независимо от времето и атмосферните условия. То е комфортно, водонепроницаемо, не пропуска вятър и „дишащо“, което пречи на запотяването. Освен това от производителя се предлага възможността, ако останете недоволен от изделието да го върнете, като си получите всичките пари /последната възможност е много интересна за българина, но надали важи в българските туристически магазини/

Прочети още
Историята на The North Face
13 октомври 2020

Световноизвестната марка TNF възниква през 1966 г. Появата на The North Face се свързва с името на Дъглас Томпкинс - заклет привърженик на идеите за опазване на природата и водене на активен начин на живот. Роден е на 20 март 1943 г в гр. Conneaut, Охайо, където не успява да завърши местната гимназия, През 1960 г. се премества в планините на Колорадо, където започва да се занимава с каране на ски, катерене и алпинизъм.

Прочети още

ЗА КОЛОЕЗДАЧИ

d-Ателие

ЗА ЛОВ И РИБОЛОВ

d-Ателие

КЪМПИНГ и КАРАВАНИ

d-Ателие

ДА ОПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА!

Обичаш ли гората- 
боклукът в торбата!


На излет, на отмора-
не цапайте, бе, хора!

Вашата раница е
вашето кошче за боклук!
 време за разлагане на боклука:

 вестник- 3 месеца
картонени кутии- до 5 мес.
кибрит,снимки- до 12 мес.
фасове, списания-до 5 год.
консерви- до 50 год.
ал.кутии,батерии- до 200 год.
памперс- 400 год.
 стъкло- 1000 год.