Социални Мрежи
Каталог

Предимствата на спалните чували Husky

5 юни 2021
Предимствата на спалните чували Husky
DOWN – е линия спални чували, която се характеризира с общ вид пълнеж - пух.
Това е висококачествен натурален вид пълнеж, който осигурява необичаен топлинен комфорт и има отлични изолационни свойства. Той има по-малко тегло, по-малък обем и по-дълъг живот – в сравнение със спалните чували със синтетичен пълнеж. Всичко това ги прави перфектни  и в най-взискателните климатични условия. Освен пълнежа, платовете, които са използвани са с най-качествени материи, ципът е  брандиран и е YKK, но е добавено и друго оборудване - типично за Husky като светлоотразяващи елементи, вътрешна топлинна подплата, регулируема качулка, ленти против плъзгане и пързаляне и др.
 
 
PREMIUM – е линия от колекцията спални чували с марката Husky. Самото име предполага характеристиките на тези спални чували. Те съчетават най-доброто в два нови модела. Популярната и успешна изолация от Invista се  смесва с новата 3D-LiteFill ® изолация на  Husky, която е много лека и приятна. Тази комбинация осигурява най-добрия топлинен комфорт и оптимално тегло. В колекцията Premium използваните платове и аксесоари са в комбинация със специален луксозен дизайн.
 
 
EXTREME – е линия сплани чували, които се характеризират с много добри функции, отлична изработка, маркови материали и специални решения, като например лентите против плъзгане, специалната торбичка за кракатаи заоблени ципове. Както подсказва името, спалните чували EXTREME са предназначени за екстремни условия с много ниски температури.
 
 
COMFORT – е линия спални чували за взискателни потребители, които изискват максимален комфорт, висококачествени маркови материали и с добри термични свойства. Всички спални чували в тази серия предлагат разширена зоната около раменете и интересни компоненти като въздушни вентилационни зони и ленти против плъзгане.
 
 
OUTDOOR – линия спални чували, произведени от HUSKY. OUTDOOR линията е най-универсалната линия спални чували, които марката предлага и същевременно удовлетворява изискванията на повечето клиенти. Тя предлага голямо разнообразие от технически комбинации, специфични решения и опции за цветове, предназначени специално за туристи, любители на водни спортове, включително жени и деца. Тази колекция поддържа високо качество на приемливо ценово ниво.
 
 
MIKRO - линия спални чували, предназначени специално за клиенти, които изискват минимален обем и тегло, като същевременно изискват и достатъчно термични свойства. Висококачествени леки материали и изработка , както и най-добото производство, са гаранция за постигането на тази цел.
 
 
 
QUILT - Тази група от спални чували позволява пълното отваряне благодарение на класическия правоъгълен прорез. Това е удобен и просторен спален чувал, подходящ за всеки, който предпочита предимствата на класическия дизайн с множество възможности на ползване. Освен това, благодарение на широка температурна амплитуда на предлаганите модели няма ограничение за употребата му от всеки в зависимост от нуждите му.